Word onze Vriend!

Word een Vriend van het Marxistisch Centrum! Onze Vrienden zijn belangrijk voor de opbouw van de socialistische beweging. Met een maandelijkse donatie maken ze het mogelijk dat er marxistische literatuur wordt gedrukt, dat er socialistische agitprop wordt verspreid en dat er linkse projecten en organisaties worden gefinancierd.

Hier staat natuurlijk wat tegenover, want vriendschap komt van twee kanten. In ruil voor een maandelijkse donatie krijgt elke Vriend een welkomstpakket, én het recht om (schriftelijke) inbreng te geven op de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van het Marxistisch Centrum. Hiermee heb je een stem in het maken van een nieuwe koers voor het Marxistisch Centrum.

Wat er precies wordt gedaan met je geld kun je onderaan deze pagina lezen! Vergeet ook niet om ons je adres te mailen als je donateur bent geworden, zodat we je het welkomstpakket kunnen sturen.

Bouw mee!
Word onze Vriend door een maandelijkse donatie en bouw mee aan de socialistische beweging!

Totaal: € -

Doneer eenmalig
Of doneer eenmalig!

Doneer € -

Waar gaat mijn geld heen?
Jouw geld draagt bij aan het uitgeven van marxistische literatuur via Proletaris, het verspreiden van socialistische agitprop via De Rode Lap, het organiseren van publiek debat over sociale kwesties en het financieren van socialistische organisaties en initiatieven. Al deze zaken kosten geld, en hoe meer Vrienden we hebben, hoe beter we deze activiteiten kunnen uitvoeren. Hier bovenop hebben we ook vaste lasten, zoals de huur van ons magazijn, onze serverkosten, de jaarlijkse kosten die bij onze KVK-registratie horen, programma’s voor onze boekhouding, et cetera. Om al onze taken zo goed mogelijk uit te kunnen voeren zijn we afhankelijk van jouw bijdrage. Word onze Vriend door een vast bedrag per maand te doneren en help ons onze vaste lasten te dragen, of maak een eenmalige donatie en zie hoe jouw bijdrage helpt met de wederopbouw van de socialistische beweging! Niet een cent rolt in onze eigen zak, 100% van onze inkomsten worden besteed ten behoeve van het algemeen belang.