Meteen naar de inhoud

Lidmaatschap

Het Marxistisch Centrum is een vereniging, en daarmee een ledenorganisatie. Iedereen mag een lidmaatschap aanvragen, maar het Marxistisch Centrum kiest zelf wie ze toelaat tot de leden. Het lidmaatschap van het Marxistisch Centrum functioneert vooral als lichaam om de mensen die bijdragen aan onze activiteiten democratische inspraak te geven in de besteding van hun tijd en geld. Welke richtlijnen we gebruiken om een lidmaatschapsverzoek te beoordelen kun je hieronder vinden.

Als je gelooft dat je aan deze richtlijnen voldoet en de vaardigheden en motivatie in huis hebt om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de activiteiten van het Marxistisch Centrum, dan moedigen we je aan contact met ons op te nemen om een lidmaatschap te bespreken.


Richtlijnen voor lidmaatschap
Je draagt concreet en actief bij aan het Marxistisch Centrum.
Je spreekt je uit op de Algemene Ledenvergadering over de koers van het Marxistisch Centrum en denkt mee over hoe we onze activiteiten kunnen versterken.
Je voldoet aan de contributieplicht.

Motiveer in je lidmaatschapsaanvraag waarom jij geschikt bent voor het Marxistisch Centrum. De vereniging beslist uiteindelijk of je voorgestelde bijdrage een nuttige toevoeging is aan de kwaliteiten die we reeds in huis hebben.